Πραγματοποίηση εκδήλωσης βράβευσης του 1ου Ενδοσχολικού Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης και Καλαθοσφαίρισης στο σχολείο μας.

Την Τρίτη 12 Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκε η βράβευση των ομάδων που πρώτευσαν στο 1ο Ενδοσχολικό Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης και Καλαθοσφαίρισης των τμημάτων της  Α’, Β’ και Γ΄ Γυμνασίου του σχολείου μας. Επίσημοι προσκεκλημένοι ήταν η κα Ελένη Λέκκα, Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Αμαρουσίου, ο κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμαρουσίου, η κα Ζωή Χαμουρίδου, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Υποστήριξης Δομών Εκπαίδευσης του Δήμου Αμαρουσίου και ο κ. Παναγιώτης Αλεξόπουλος, διευθυντής του 2ου Λυκείου Αμαρουσίου.

Με γνώμονα την ικανοποίηση των επιθυμιών και την κάλυψη των αναγκών των μαθητών/τριών μας έτσι όπως αυτές καταφαίνονται μέσα από την διαδικασία αποτύπωσης του μαθησιακού προφίλ τους που διενεργείται τους τελευταίους μήνες στο σχολείο μας, οργανώθηκε και υλοποιήθηκε το εν λόγω πρωτάθλημα από τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Νικολακόπουλο Παναγιώτη. Υπογραμμίζεται ότι η υλοποίηση αυτών των αθλητικών δράσεων δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την πολύτιμη συμβολή και αρωγή του Δήμου Αμαρουσίου που μας παρείχε το απαραίτητο αθλητικό υλικό.

Η διοργάνωση του πρωταθλήματος αυτού ξεκίνησε με την ανάρτηση των κανονισμών και του προγράμματος διεξαγωγής των αντίστοιχων πρωταθλημάτων. Τα πρωταθλήματα ξεκίνησαν την Τρίτη 23 Ιανουαρίου και ολοκληρώθηκαν την Τρίτη 5 Μαρτίου. Στο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης συμμετείχαν 20 μικτές ομάδες και στο πρωτάθλημα πετοσφαίρισης 16 μικτές ομάδες, αποτελούμενες από  αγόρια και κορίτσια  όλων των τμημάτων και των τριών τάξεων του Γυμνασίου. Συνολικά, αγωνίστηκαν 92 παιδιά στο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης και 122 παιδιά στο πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης και πραγματοποιήθηκαν 66 αγώνες στην καλαθοσφαίριση και 30 αγώνες στην πετοσφαίριση. Οι αγώνες έλαβαν χώρα στα διαλείμματα του σχολείου. Οι νικήτριες ομάδες ήταν οι ακόλουθες:

Πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης Α’ Γυμνασίου.

Νικήτρια ομάδα η ομάδα 1 του  Α1 αποτελούμενη  από τους μαθητές: Βασιλόπουλο Θανάση, Καμπανάρη Δημήτρη, Κορκίδη Δημήτρη, Βασίλη Χρήστο.

Πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης Β’  Γυμνασίου.

Νικήτρια ομάδα η ομάδα 3 του Β4 αποτελούμενη από τους μαθητές: Χαραλαμπόπουλο Γιώργο, Τσακίρη Χάρη, Σουλοζέκι Φαμπιάν, Χατζηλία Δημήτρη, Φέγγαρο Γιάννη.

Πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης Γ’ Γυμνασίου.

Νικήτρια ομάδα η ομάδα 2  αποτελούμενη από τους μαθητές και μαθήτριες του Γ1: Λαδικό Ιωάννη, Κουρέα Βάλια, Διπλοδάκτυλο Παναγιώτη,Κόδρο Μιχάλη.

Πρωτάθλημα πετοσφαίρισης Α’ Γυμνασίου.

Νικήτρια ομάδα η ομάδα 2  αποτελούμενη  από τους μαθητές και μαθήτριες του Α1: Γεωργίλη Μαίριλην, Εξάρχου Ανδρονίκη, Κακλαμάνου Θεοδώρα, Κούτσικου Μαρίνα, Βασίλη Χρήστο, Βασιλόπουλο Θανάση, Μαγουλά Άκη.

Πρωτάθλημα πετοσφαίρισης Β’ Γυμνασίου.

Νικήτρια ομάδα η ομάδα 4   αποτελούμενη  από τους μαθητές και μαθήτριες του Β3: Μάκου Σωτήρη, Αθανασίου Μπάμπη, Μπότση Χρήστο, Βαρελά Θάνο, Μπούκα Αντώνη, Λεφατζή Γιώργο, Μερκοχασάνη Μάριο.

Πρωτάθλημα πετοσφαίρισης Γ’ Γυμνασίου.

Νικήτρια ομάδα η ομάδα 2,  αποτελούμενη  από τους μαθητές και μαθήτριες του Γ3: Μπίκα Ιωάννα, Μουντή Ελένη, Αντέμι Εβελίνα, Καραμπουλατίδου Χριστίνα, Πίπα Μάγια, Χαραλαμποπούλου Σήλια,  Κίρο Σωτήρη.

Μετά την βράβευση, ακολούθησαν αγώνες επίδειξης καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης μεταξύ των νικητριών ομάδων.

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.